Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 579

Tuesday, 21 October 2014 08:25

Walking Coaching

Written by
Rate this item
(0 votes)

WandelCoaching.    “Samen oplopen”

Zijn dit de soort vragen waar u mee rondloopt?

·    Hoe trek ik geluk aan?
·    Hoe ga ik met tegenstand om?
·    Wat is mijn droom?
·    Wat is mijn grootste succes in het leven?
·    Wat zijn de 5 belangrijkste vragen in mijn leven?
·    Wat is mijn passie ?
·    Wat zijn mijn kwaliteiten
·    Wat zijn mijn drijfveren in het leven

Korte beschrijving.

Wandelen met jezelf. Met je coach maak je wandelingen in een bosrijke omgeving. De natuur zorgt voor rust en geeft je alle gelegenheid om rond te kijken en te genieten. De route wordt van te voren bepaald en door de coach nauwlettend gevolgd. De coach let op dat u niet verdwaald. Tijdens de wandeling staat uw coachvraag centraal.  Al pratend in dialoogvorm wordt er in het eerste gesprek een coachingstraject afgesproken. Uw aandacht kan zich helemaal richten naar binnen en op zijn tijd ook weer naar buiten.

Wat levert u dit op?

Door te wandelen en weer te bewegen komt u in ontspanning. Wandelen is een uitstekende remedie tegen stress. Het lichaam kan ontspannen. Beweging is nodig op de dynamo van u weer op gang te brengen zodat de accu opgeladen kan worden. Zonder beweging raakt de accu uitgeput.
Deze ontspanning geeft u ook weer ruimte in het hoofd. Door de gesprekken krijgt u zelfinzicht en daarmee zelfkennis.
Door te (her) ontdekken wat u kernkwaliteiten zijn en waar u passie ligt ontstaat er inzicht op wat u kunt en wat u wilt. Uw drijfveren maakt het dan weer mogelijk om op een succesvolle manier u leven,werk in te richten zoals dat bij u past.

Hoe bereikt u uw doel?
De start ligt bij het moment en de keuze om weer in beweging te komen. Door de gesprekken in dialoog vorm te voeren krijgt u een helder beeld op de volgeden thema’s
Door het stellen van vragen leert u beter uzelf te observeren en daar conclusies s aan te verbinden.
U houdt een reflectie logboek bij en bespreekt u dilemma’s observaties met u coach. Door de kennis en ervaring van u coach komt u weer op de route.
Het wandelen help u in het oefenen van evenwicht, kracht en concentratie.

U kunt zich oefenen in bijvoorbeeld;
·    De oefening van traagheid
·    De oefening van schaduwen

Voor wie?

Voor iedereen die weer in beweging wil komen. Fysiek en mentaal. Het enige wat u meeneemt is een paar schoenen en uw oren en ogen. Om te kunnen luisteren naar de stilte en de stem van uw coach te kunnen horen.

Praktische informatie;

De wandelingen zijn op de Veluwe of bij u in de buurt. Van zonsopgang tot zonsondergang. Afhankelijk van het seizoen en het weer past u uw kleding aan en neemt u wandelschoenen mee.
Een wandel-coach-gesprek kost per uur € 75.= Als de wandeling bij u in de buurt plaats vindt betaald u de reiskosten van de coach.
Read 92860 times Last modified on Wednesday, 14 January 2015 18:57

More in this category: « Personal Coaching Team Coaching »