Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 579

Zelforganisatie

Zelforganisatie

Veel organisaties hebben de afgelopen decennia geëxperimenteerd met een of andere vorm van zelfsturende teams, waarin medewerkers de ruimte krijgen om hun werk zelf zo in te richten dat zij de gestelde resultaten bereiken. Zelfsturing sluit aan bij de trend om minder te leunen op controle en op managers en om meer uit mensen zelf te halen. Zelf een goed artikel, laat het weten via het contactformulier.

Leiderschap

Leiderschap

De Duitse schrijver Johann Wolgang Goethe zei het heel mooi: ‘wat er het minste toedoet mag nooit ten koste gaan van wat er het meest toe doet’.
Maak een schema vanje belangrijke doelen en stem daar je tijdsindelingop af. Zeg ook eens vaker nee tegenzaken die misschien dringend zijn, maar niet belangrijk.  Zelf een goed artikel, laat het weten via het contactformulier.

Coaching

Coaching

Coaching is een breed begrip. Een coach ondersteunt, begeleidt of adviseert een client bij een (thematisch) vraagstuk. Dat kan heel praktisch zijn: hoe krijg ik mijn werk op orde? Maar het kunnen ook levensvraagstukken betreffen: hoe word ik gelukkiger? Er zijn zeer vele vormen van coaching, elk met een eigen invalshoek. Zelf een goed artikel, laat het weten via het contactformulier.